Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Tlačové správy Zákulisie

Dosiahli sme 100 000 aktívnych domén

Máme za sebou ďalší míľnik. Dosiahli sme 100 000 aktívnych domén. Bola to dlhá a poučná cesta. Začala známou príhodou na strednej škole niekde v roku 2002, keď mi volal prvý zákazník cez veľkú prestávku a ja som jedol banán. Ten klient je doteraz u nás. Veľmi si to vážim, a ako poďakovanie, bude mať doménu navždy zadarmo.

Každý sa ma pýta, aký je recept na úspech a ako sa nám to podarilo. Ten klient a jeho vernosť  symbolizuje, začo vďačíme tomuto úspechu.

Zmyslom tohoto blogpostu je jediné. Poďakovať sa Vám za všetko. Za to, že ste s nami aj v dobrých aj zlých chvíľach. Že nás milujete aj nenávidíte. Že spolu s nami budujete svoje internetové životy. Že používate naše služby a že vyžadujete od nás 100 000 percentnú kvalitu a pripravenosť. Kvôli Vám to všetko robíme a Vďaka Vám sa to aj podarilo.

Jednou z mnohých vecí, ktoré pre Vás môžeme na oplátku urobiť, je nesklamať túto dôveru. Ešte viac pridať a makať najviac, ako vieme, aby ste boli spokojní, Vaše podnikanie a služby expandovali medzi ľudí.

Prvých 5000 domén nám trvalo 6 rokov. Za ďalších 6 sme dali zvyšných 95 000. To hovorí o tom, aký rast sme naštartovali, keď sme sa do toho poriadne pustili.

  • naučili sme sa prispôsobovať a rýchlo rásť
  • naučili sme sa spravovať 10, 100, 1000, 10 000 a 100 000 domén
  • naučili sme sa riadiť firmu o 2, 20 a 50 ľudoch
  • naučili sme sa vyriešiť 20, ale aj 20 000 ticketov mesačne

Musíme sa naučiť ešte veľa vecí a na to sa všetci tešíme

Vďake ešte raz všetkým.

Autor: Michal Truban

Mišo je prirodzeným dôkazom toho, že poctivý biznis sa dá robiť aj v teniskách a bez zbytočných oficialít. Je zakladateľ WebSupportu, startupu Nicereply, InHiro či inteligentnej stoličky Neseda.

12 odpovedí na “Dosiahli sme 100 000 aktívnych domén”

a teraz keď zavolam a budeš jesť banan dostanem domenu navzdy zadarmo?

Odpovedať

A tak len ticho sedím a závidím. Závidím spôsobom, že v nemom obdive nad dosiahnutým hľadám, čo si z toho zobrať, aby som to aj ja robil lepšie.
A prajem WS, aby bolo takýchto firiem a ľudí čo najviac, lebo potom sa aj my, klienti/zákazníci/otravy budeme mať tiež lepšie.
P.S. Truban/Turek/Trnka/Meško a ďaľší – príjemné sledovať tieto príbehy, tuším som už závislý 🙂

Odpovedať

tak za dalsich 6 rokov 1 000 000 domen :-))))) ja som zistil ze som bol skoro v prvej stovke 😀 to som ani netusil

Odpovedať

No ja som v 2005 zakladal som si geodetickú kanceláriu a natrafil na WEBSUPPORT, a mne laikovi totálnemu blbovi do počítačov, pán Truban tak ochotne a do nemoty vysvetloval čo a ako, že mi tak cinklo cez hlavu – tento chalan to je vzor uspešného podnikateľa. Má neuvertielnu trpezlivost so zákazníkom s 1 domenkov, ako keby rieši so mnou biznis sa destiatky tisíc.Klobúk dolu pred Vami, prajem veľa úspechov.

Odpovedať

tiez si na to spominam este ked som mal len jednu, bud on alebo stanojr, support niekedy aj o 3-4 rano a vymena par desiatok mejlov, to si tak pametam asi v 2006 😀 nastavenia hostingu ze inde by ma poslali do paze ze co po nich chcem a vo ws ziadny problem, raz som chcel cosi specialne s cim by ma isto inde poslali niekam a stanojr nad tym stravil par dni a potom dal vediet ze ako to moze vyriesit 🙂 niektori zakaznici ale zabudaju na to, ze si platia hosting za par 10 eur rocne a cakaju 100% dostupnost sluzby, ze dochadzaju o tisice eur a pod, tomu len nerozumiem ze preco potom vyuzivaju zdielany webhosting…

Odpovedať

Blahoželám a didávam, že vaše služby a podpora sú ako z inej planéty 🙂 len tak ďalej, sľubujem, že vás budem aďalej otravovať, aby ste mohli byť ešte lepší 🙂

Odpovedať

pripájam sa s gratuláciou a zároveň ďakujem za poskytovanie Vašich služieb. Patrím k spokojným zákazníkom ws.

Odpovedať

Luxus! Robite skvelu pracu. A robite ju sakra poriadne. A to este len zaciname… vsetkych svojich klientov k Vam prevediem. Bez odvravania. Drzime place do dalisch 1.000.000 aktivnych domen.

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *