Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Tipy a triky

Automatické predlžovanie služieb

Určite sa vám už niekedy stalo, že ste nejakým nedopatrením prešvihli čas na uhradenie platby za doménu, alebo webhosting a váš web bol následne deaktivovaný. Notifikačných e-mailov a faktúr dnes chodí také množstvo, že ich uhradenie často odsúvame až na poslednú chvíľu. V prípade hostingu je to ešte stále v poriadku, keďže sa dá rýchlo obnoviť a opäť môžete fungovať. Horšie je to s doménou, ktorá expirovala a niekto iný ju medzi tým kúpil. Také situácie sa stávajú a nie sú vôbec ojedinelé.

Vo WebSupporte sme si to uvedomili a pustili sme sa preto do vývoja užitočného vylepšenia, ktoré dokáže takýmto situáciam predchádzať. Ide o tzv. rekurentné (opakované) platby, vďaka ktorým ušetríte kopec starostí so sledovaním služieb a ich expirácie. Už sa vám nikdy nestane, že vám nejaká doména unikne a vyprší jej platnosť, alebo vám ju vyfúkne konkurencia. S rekurentnými platbami sa z vášho bankového účtu strhne príslušná čiastka a doména bude automaticky predĺžená na ďalšie obdobie.

Rekurentne platby

Je to jednoduché. Stačí zadať vašu platobnú kartu a služba sa predĺži ešte pred jej expiráciou. Citlivé údaje o karte sú zadávané na zabezpečenej strane konkrétnej banky. Dáta tak ostávajú v maximálnom bezpečí a nikto sa k týmto údajom v žiadnom prípade nedostane. Dokonca ani my nie. Karta bude uložená v systémoch banky a použitá len s vaším súhlasom. Je možné ju kedykoľvek odstrániť v administrácii WebSupportu, alebo vypnúť rekurentné platby pre dané služby.

Využite službu automatického predlžovania služieb. Akonáhle budete nabudúce platiť za naše služby, priháste sa do WebAdmina a uskutočnite platbu kartou v záložke “Faktúry”, tlačítko “Zaplatiť” u príslušnej služby a vyberte spôsob platby kartou. Alebo si vyskúšajte objednať novú doménu a v druhom kroku nákupného procesu potvrďte rekurentnú platbu.

4 odpovede na “Automatické predlžovanie služieb”

cez aky platobny system riesite rekurentne platby ? vdaka

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *