Preskočiť na obsah
Kategórie
Business Tipy a triky Vzdelávanie

Ako využiť affiliate kampane

Už pár mesiacov nájdete vo vašom WebAdmine bonus 10€ k prvej výplate od reklamnej affiliate siete Dognet. Od Vianoc minulého roka ponúka partnerom maximum, čo táto sieť dokáže poskytnúť. Vyskúšajte aj vy zarábať online.

Čo je to affiliate?
Reklama na internete sa predáva na kliky, zobrazenia alebo modelom CPA, teda cost-per-action. Kliky a zobrazenia určite poznáte, no CPA je u nás na Slovensku trochu neznámou. Pri tomto modeli sa platí len za akciu, teda keď niekto nakúpi, objedná, vyplní. Skrátka urobí nejakú želanú akciu, ktorú inzerent potrebuje.

V rámci CPA poznáme ako affiliate tak aj lead generation. V sieti dognet sa miešajú lead generation kampane (dodávanie iba kontaktov, resp. dopytov) s affiliate kampaňami. Tie ponúkajú províziu až priamo z predaja.

Ako to funguje?
Zaregistrujte sa u nás a tým získate okamžitý prístup ku kampaniam. Stačí si ich prezrieť a vybrať. Dnes, 26.8.2014, máme spustených spolu 38 kampaní a ďalších asi desať chystáme. Od “pôžičkových” kampaní, cez obchody s oblečením až po zdravú výživu. Vyberie si každý.

|

Každá kampaň obsahuje popis, sadu reklamných bannerov, článkov a často aj iframe formulár. Tie stačí umiestniť na svoje stránky a potom už len inkasovať provízie. To, koľko a na čom ste zarobili, kedy, koľko klikov ste mali a podobne, uvidíte vo svojej administráci takmer v reálnom čase. Oneskorenie je približne 20 minút.

Provízie sa zhromažďujú na účte a potom sa naraz vyplácajú. Celý proces je jednoduchý a prehľadný. Vyplácajú sa raz mesačne. Tým najlepším sa vyplatia často aj tisíce eur.

Affiliate si vyžaduje čas, no prináša ovocie
Affiliate často nie je len o tom dať niekde nejaké bannery a čakať. Treba skúšať, umiestňovať, vymýšľať. V tom je affiliate veľmi skvelý nástroj. Nikto nikoho nelimituje, ani časom a v rozumných medziach, ani kreativitou. Aký efekt bude mať kampaň, taký bude zárobok.

Veľa priestoru problematike affiliate a lead generation venujeme priamo na dognet.sk, kde sa dozviete veľa užitočných tipov pre publisherov. Tešíme sa na vás a ak by ste mali akúkoľvek otázku, sme tu pre vás.

https://www.websupport.sk/affiliate

6 odpovedí na “Ako využiť affiliate kampane”

Fíha ten Dognet vyzerá zaujímavo. Prajem veľa úspechov, snáď sa tohto affiliate modelu chytia viacerí na Slovensku, zatiaľ sa mi zdá že najviac do toho idú pôžičkové firmy. Treba asi postupne aj viac eshopov zaangažovať.

Odpovedať

Zamerane len na zakaznikov a firmi ktore maju velky obrat aby bol aj zisk. tomu rozumiem. ked som chcel vstupit do afiliate ako inzerent tak mi odpisali.:
Dobry den,

dakujeme za zaujem, ale aktualne mame plne kapacity na cca pol roka az rok.

Skuste pripradne vlastny affiliate program cez Post Affiliate PRO alebo Affilbox.

Zelam vela uspechov. Štefan Polgári

A ked to neviete realizozovat tak hladame dalej
takze hura mozete ist do toho ako afilak a ponukat znamim a na faceboku a inde, super je vyuzit emeily a kontakty

Odpovedať

Neviem nám sa to neosvedčilo . . asi nemáme ten pravý projekt na affiliate . . . 🙁

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *