Preskočiť na obsah
Kategórie
Novinky Ostatné Tipy a triky Zákulisie

Užitočné appky na každý deň

Zaujíma vás, čo majú vo svojich mobiloch zamestnanci WebSupportu? Zistili sme od  kolegov z rôznych oddelení, aké appky používajú denne a bez akých vychytávok si nevedia predstaviť svoj (nielen) pracovný deň.

 

Jurij Vinarčík (Chief Marketing Officer)
Jednou z mojich najpoužívanejších appiek je určite Flipboard – ultimátny zdroj noviniek zo všetkých oblastí, čo ma zaujímajú. Bez Todoist-u si neviem predstaviť svoj deň, lebo mi pomáha sústrediť sa na podstatné veci, nedržať všetky úlohy/nápady v hlave a fakt, že je cross-platformový, je úplne mega. Na hudbu využívam Soundcloud, keďže ešte stále som hejterom Spotify. Ak sa chcem odreagovať, tak vhod príde 9gag či Pokerstars. A za ostatné obdobie chválim AVG Privacy Fix, svoj účel plní na jednotku.

 

Ľuboš Ľahký (Product Owner)
Jasné, že aj ja mám všetky nápady v Evernote, úlohy v Any.DO, dobré články v Pocket a inšpiráciu na Quore. Avšak moja najobľúbenejšia appka, ktorá zachraňuje môj spoločenský život, je Shush!. Pri každom vypnutí zvonenia sa ma spýta, po akom čase ho má sama opäť zapnúť. Aleluja! Koniec nepočutým zmeškaným hovorom!

 

Miroslav Pikus (Chief Technology Officer)
Ja som konzerva! Načo appky, keď mám prehliadač (Chrome) – to bola pointa Internetu, nie? Synovi som ale stiahol zábavnú hru Subway Surf, ktorú som minule drtil v čakárni u lekára. Mám aj Waze a trpezlivo čakám na podporu pre cyklistov, informácie o zápchach ma bez nej zbytočne rozrušujú 🙂

 

Richard Čermák (Community & Content Manager)
Svoj deň si plánujem s Wunderlistom. Používam túto appku bez zapnutých notifikácií a zapisujem si len úlohy na každý deň. Cal mi pripomína pracovné mítingy a Any.DO mi rozdeľuje deň na rôzne časti podľa toho, ako potrebujem. Viac ako dve hodiny denne strávim cestovaním, takže Pocket je veľmi šikovná appka, ak nemáte zrovna rozčítanú knihu. Quora je pre mňa nevyčerpateľná studnica vedomostí – stačí len zadať kľúčové slovo.

 

Martin Bača (Customer Support Chief)
V tomto som skôr asi tuctový – bez kalendára ani na krok a bez Google Maps a Waze ani kilometer. Keďže som v neustálom kontakte s našimi zákazníkmi, LiveAgent appka je u mňa jedna z najvyužívanejších. Potom už len klasika na voľný čas – Instagram, FB, TW. Na koniec ešte malý tip – fakt skvelá aplikácia je 360 Panorama, vyskúšajte.

Autor: Tím Websupport

Sme slobodná a otvorená firma. Robíme to, čo nás baví a chceme každou našou činnosťou posúvať štandardy vyššie.

2 odpovede na “Užitočné appky na každý deň”

Zaujimalo by ma, co presne prinasa Richardovi kombinacia wunderlistu a any.do

Odpovedať

Chápem, kam smeruje otázka, keďže sa jedná o dve podobné funkcionality. V každom prípade, Any.DO som používal skôr ako Wunderlist a som zvyknutý, že je to môj „hlavný“ reminder. Wunderlist je zoznam množstva menších taskov, ktoré nemajú až takú veľkú prioritu. Samozrejme, snahou je prejsť len na jednu appku 🙂

Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *